Не е тайна, че представителите на различни зодии в Зодиака се

...
Не е тайна, че представителите на различни зодии в Зодиака се
Коментари Харесай

Каква е разликата между мъжете и жените от една и съща зодия?

Не е загадка, че представителите на разнообразни зодии в Зодиака се разграничават по темперамент и отношение към живота. И по този начин мъжете и дамите от един и същи  зодии, също не са сходни един на различен.
Принадлежността към избран пол може, както да подчертае самостоятелните черти на характера, по този начин и да ги откроява. И по този начин, каква е разликата, сред мъжете и дамите от една и съща зодия, съгласно астролозите, разберете в този момент:
 
Овен
Мъже: Активни и решителни персони. Такива мъже избухват в един миг и са подготвени да влязат в борба с всеки, който им попречи. Те реализират всичко с помощта на силата и натиска си, състезавайте се до последния мирис.
Те нямат въздържаност, само че имат толкоз доста гняв и мощ, че е задоволително да се присъедините към борбата им с войска.
Жени: Не по-малко дейни човеци. Такива дами са безразлични към споровете и по всевъзможен вероятен метод ги заобикалят. Те реализират всичко, с помощта на женския сексапил, просветеност и духовитост. Жените Овен по предписание са по-умни и по-мъдри от мъжете на своята зодия.
За младите дами е особено да са по-малко нападателни. Те избират да разпилян експанзията си не на бойното поле, а в салона.
 
Телец
Мъже: Премерени и спокойни персони, които мислят дълго, само че вършат всичко усърдно и вечно.
Това са виновни хора, които са правилни на тази дума. Обичат комфорта и се пробват да станат образец за другите.
Такива мъже не следят изключително външния си тип, тъй като за тях главният аршин са вътрешните им качества. По природа постоянно са интроверти.
Жени: За разлика от мъжете Телец, младите дами от този знак не са мързеливи. Те са прелестни домакини и обичат да се грижат за къщата, само че ясно осъзнават, че мъжът би трябвало да бъде печеливш в фамилията. Те не обичат да работят с ръце, избират да командват и да дават препоръки.
Обичат да се грижат за себе си, като обръщат нараснало внимание на външния тип. Говорейки за темперамент, тези дами са по-отворени от мъжете Телец.
 
Близнаци
Мъже: Силният пол на тази зодия е деен. Близнаците постоянно са на напред във времето. Те са родени дипломати, тъй като са в положение да се спогодят безусловно с всеки човек и всичко останало.
Такъв мъж постоянно е службогонец и може да употребява информацията, с цел да дискредитира съперниците и да получи мечтаната позиция.
Жени: Дамите Близнаци също са общителни и даже приказливи. Те са известни клюкарки, само че клюките им не носят заплаха. Общуването просто им доставя наслаждение.
Те няма да изневеряват на други хора или да клеветят в своя изгода. За разлика от безгрижните мъже Близнаци, тези дами мислят и проучват доста.
 
Рак
Мъже: Добрите и чувствени мъже Рак се пробват да наподобяват безгрижни и поддържат другарски връзки с всички. Това са настойчиви персони, които се пробват да не демонстрират слабостите си, пред никого. Те сами вземат решение проблемите си.
Имат мощна майчина обвързаност, заради което търсят брачна половинка, по качества да наподобява на майка им.
Жени: За разлика от мъжете, дамите Рак постоянно се оплакват от живота; Те са по-депресирани и сълзливи. Всичките им страсти са пред очите, тъй като това е техният метод да привлекат вниманието, да помолят за помощ и поддръжка. Вярно, поради държанието си, постоянно скапват настроението на всички в близост. В сложни обстановки стават безпомощни и постоянно разчитат на другите.
 
Лъв
Мъже: Представителите на този знак търсят самопризнание от другите. Лъвовете са приети водачи, те постоянно вземат най-хубавото за себе си. Понякога егоизмът им може да премине всички граници. Останалата част от Лъва е извънредно контактна. Често е " душата на компанията " и човек, на който другите са равни.
Лъвовете рядко молят за помощ, само че представителите на тази зодия са извънредно дружелюбни и подготвени да се грижат за другите.
Жени: Младите дами тук са по-сдържани и „ студени “ от представителите на по-силния пол. Мечтаят да им се възхищават, само че в действителния живот вършат доста по-малко за това от мъжете. В същото време са по-малко егоистични от мъжа Лъв. Самите те, не се двоумят да помолят за помощ, само че го вършат извънредно елегантно и естествено.
 
Дева
Мъже: са притежатели на математическо мислене. Те са доста стимулирани персони, които постоянно реализират задачите си, посредством добре дефинирани проекти.
Това са работохолици. Те са извънредно контактни и елементарно намират общи ползи с всеки човек.
Жени: Девата е по-справедливият пол на тази зодия и е най-женственото творение на Земята. Подобно на всички дами, тя са по-малко фокусирана, върху работата и по-фокусирана, върху фамилията и реда.
Не има мъжки упоритости и е по-затворена спрямо мъжете. Ако представителите на по-силния пол от тази зодия могат да се нарекат уверени, тогава дамите на Девата са самоуверени.
 
Везни
Мъже: Такива мъже се отличават със мощен характер и предпочитание да доведат нещата до края. Това са леко арогантни персони, които се считат за по-висши и по-умни от другите. Опитват се да уверят, че тази характерност в никакъв случай няма да стане причина за спор.
Мъжете Везни се пробват да балансират всичко, макар че самите те са много неспокойни и неуравновесени персони.
Жени: Жените имат по-слабо изразен характер. Обикновено се пробват да реализират естетика в себе си, обръщайки доста по-малко внимание на протичащото се в близост.
Това са извънредно чувствени персони, които са привлечени към изкуството и са подготвени да се посветят на творчеството. Жените Везни са изцяло лишени от надменност.
 
Скорпион
Мъже: решителни и откровени мъжете Скорпиони постоянно споделят какво мислят и се палят като кибрит от всяка неприятна дума. Това са хора на деяние, които идват и вземат това, което им би трябвало, без да обръщат внимание на това, което другите мислят.
В същото време мъжете Скорпион са много неспокойни хора, които постоянно се тормозят за нещо и мислят за нещо.
Жени: Дамите от тази зодия са склонни на увереност, избират да работят скрито, от името на други хора. Жените Скорпион имат необикновен магнетизъм, който им оказва помощ да управляват хората.
Те не са толкоз неспокойни като мъжете и в това време по-отмъстителни и по-опасни. В връзките са по-надеждни и правилни спрямо мъжете.
Сами виждате, че всеки си има своите персонални и полови характерности. Кои са останалите 4 зодии от зодиака, които имат разлика сред пола, ще разберете в идната ни публикация!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР